StrikeZone Summer Clinic

De StrikeZone organiseert deze zomervakantie voor honkballers en softballers van 10 tot en met 13 jaar een Summer Clinic. Drie dagen achter elkaar beleef je van 9 tot 6 veel plezier in en rond onze trainingshal en gaan we je met onze unieke faciliteiten helpen om je slaggemiddelde flink op te schroeven!

De data

maandag 24 juli/dinsdag 25 juli/woensdag 26 juli

De leiding

"Hallo, mijn naam is Roelie Henrique. Ik ben 26 en speel in de Hoofdklasse bij HCAW en daarvoor bij Pirates. Ik geef al jaren met veel plezier training aan jeugdspelers bij Pirates. Na de zomer studeer ik af als fysiotherapeut. Bij de StrikeZone verzorg ik vaak teamuitjes met instructie en dat bevalt zo goed dat ik nu de sportieve leiding over de Summer Clinics heb. Ik vind het fantastisch dat ik nu drie dagen heb om al mijn kennis over te dragen op de kinderen."

Hoe ziet de dag eruit

Je vader of moeder brengt je 's ochtends tussen 8.30-9.00 uur naar de StrikeZone in Lijnden. Om 9.00 uur beginnen we met een goede warming up, gevolg door een aantal blokken instructie en conditie. We lunchen gezamenlijk in de StrikeZone-kantine. In de middag ligt het accent op spel en tactiek. Je ouders halen je elke middag weer op tussen 17.30-18.00 uur.

Meten is weten

Op dag 1 maken we een baseline assessment van je slagprestaties op ons HitTrax systeem. Waar zitten in jouw manier van slaan de zwakke en sterke punten? Gedurende onze drie dagen gaan we actief met je aan de slag om deze punten te verbeteren. Op dag 3 doen we een nieuwe baseline assessment. Daar maken we een rapport van voor jou en je ouders. Je zult zien dat er een groot verschil zit tussen de nulmeting en de eindmeting!

We doen meer

We hebben nog een heleboel andere dingen te doen in drie dagen: we gaan natuurlijk lekker vaak op alle werpmachines slaan (leer je bijvoorbeeld eindelijk eens hoe je die curveballen moet slaan), we laten je op een leuke manier zien aan hoe je aan je kracht en conditie kunt werken, we hebben een spelregelquiz en een MLB-quiz, we gaan pitchen, catchen, bunten en sliden, ontvangen een Special Guest, doen homerun-contests, kijken samen naar een leuke honkbalfilm en veranderen de StrikeZone zelfs in een echte lasergame-arena!

Wat kost het?

De kosten voor deelname bedragen € 150 per persoon. De clinics gaan door bij minimaal 12 aangemelde deelnemers. In dit bedrag is inbegrepen de driedaagse begeleiding, de twee HitTrax baseline analyses en het baseline-eindrapport, clinic t-shirt, clinic-diploma en kosten voor lunches en pauzedrankjes. De ratio begeleider-kind is maximaal 1:6. Meer informatie? Mail of bel Loek Caris, loek@strikezone.nu, 06-28.975.615.